Почистване на хотели

Вашият хотел трябва да има чудестни клиенски отзиви, за да продължат клиентите да посещават хотела Ви и да разказват за него на приятели, познати и близки. Това са нови потенциални клиенти за хотела.  Ако клиента на хотела смята, че стаята или банята не отговаря на стандарта за чистота, хотела  ще страда от лошо име. Хотелските оплаквания варират от шумни съседи до студени стаи. Единственото нещо за което никога не трябва да се оплакват е камериерското обслужване. Почистването на хотела Ви е едно от най – важните условия за отличния престой на Вашите клиенти.  

Предлагаме услугата камериерско обслужване в дните, когато хотела има по – голяма заетост, а няма достатъчно персонал.   

Нашите камериерки с удоволствие ще почистят стаите за гости, стаите на напускащите гости и стаите, които са след ремонтни дейности. Камериерките ще почистят безупречно и общите части на Вашия хотел. 

Опитът на нашите Камериерки е придобит в световноизвестни хотели както в България, така и в чужбина. 

Нашият камериерски персонал ще подобри значително нивото на чистота във Вашия хотел. Ще почисти лоби бара, тоалетните за гости в коридорите,басейна, спа центъра,  рецепцията, кухнята, ресторанта, коридорите, стаите за гости и всичко, което е нужно за отличния престой на Вашите доволни клиенти. 

Предлагаме Ви обучен персонал, система за качествено почистване, персонална отговорност към специфичните нужди на хотела. 

С нашите камериерки ще имате Безупречно чисти стаи, което ще доведе до безупречно доволни клиенти. 

A чистите стаи предизвикват усмивки на гостите във Вашия хотел. 

ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА Е В РАЗМЕР НА 118 ЛВ. /БЕЗ ДДС/ – ЗА 8 ЧАСА

Свържи се с нас още сега