Корпоративно почистване

След две годишно присъствие на пазара имаме професионален опит в почистване на: големи търговски комплекси, бизнес сгради, производствени зони, вериги магазини, банки, шоуруми, супер и хипер маркети, финтес зали, спа центрове, хотели. Довери ни се посолство на Съветска Република Виетнам.

Екипът ни от специализирани служители осигурява еднакво високо ниво на обслужване за настоящите и бъдещи клиенти.

ПЕРФЕКТНА ХИГИЕНА НА ОФИСА

Поддръжката на перфектна хигиена в офиса говори за имиджа на вашия бизнес и за наличието на етични и естетически ценности на фирмата, свързани с работните условия. Свържете се за консултация с нашия екип за поръчка на услуга по поддръжка на хигиена в офиса за безвредна работна среда, която да гарантира здравето, доброто настроение и желание за работа на вашите служители.

ЕКОЛОГИЧНИ ПРЕПАРАТИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ МАШИНИ ЗА ВАШИЯ ОФИС

Разбира се, трябва да споменем, че екипът работи с препарати, които не вредят на човешкото здраве и не предизвикват алергии или нежелани странични реакции, които могат да навредят на здравето ви или здравето на вашите служители и клиенти. Ние се съобразяваме с изискванията на всеки наш клиент и предлагаме почистване без препарати – някои от нашите услуги се нуждаят просто от правилната машина по почистване и вода. На този принцип работят много прахосмукачки и парочистачки. Машините за почистване на Goclean.bg са на доказан европейски производител с гаранции и сертификати за качество.