Кои сме ние?

Екип от професионалисти
Решаване на домакински проблеми
Блестяща чистота
В нашето предприятие всеки наш служител преминава курс на обучение от професионалисти, които са с дългогодишен опит в хотелиерските услуги. Нашите камериерки са застраховани за всички рискове свързани с професионалните им дейности. Във връзка със сигурността на Вашия дом или офис служителите ни преминават успешно психологически тестове от утвърдени специалисти. Получават отлични условия на труд и трудово възнаграждение, което гарантира сериозно отношение към нашите клиенти.

Ние гарантираме професионален подход към процеса на почистване, ефективност при изпълнение на всички Ваши желания.
Нашите служители създават чистота, най – важния елемент за комфорт и стил в живота на Всеки наш клиент.
Нашата цел е да Ви създадем условия за свободно време, защото знаем, че нямате такова. И не защото не можете да имате, а защото така сте избрали. Затова започнете да живеете красиво. Започнете отначало. Започнете свободното си време с нашия екип. Създадохме модерно решение за Вашите домакински услуги, за да имате свобода да вършите наистина това, което обичате.

Гаранция за качество и бързина
Уют, комфорт и блясък във Вашия дом
Достъпни цени

Политика за отмяна на поръчки

При платена поръчка за съжаление не можем да Ви върнем парите. Ако имате абонамент, можете да промените датата или мястото на посещение от системата за поръчки. Във всички останали случаи молим да се свържете с нас.
Ако имате нужда от смяна на датата на посещение можете да го направите най – късно до 12 h. на обяд, един ден преди посещението на нашата камериерка. Ако не го направите в срок Вашето посещение ще загуби давност.